Fiul unui milionar român, reținut după ce ar fi furat dintr-un hipermarket! Înlocuia etichetele de la produsele costisitoare cu etichete mai ieftine


Fiul milionarului Mircescu a fost reţinut după ce ar fi furat dintr-un magazin din Târgu Jiu. Paznicii susţin că acesta înlocuia etichetele de la produsele costisitoare cu etichetele unor produse mai ieftine.

Florin Valentin Mircescu, fiul omului de afaceri Florin Mircescu, a fost reținut vineri, 5 ianuarie, sub acuzația de furt și înșelăciune.

Acesta a fost surprins în Hipermarketul Carrefour din Shopping City Târgu Jiu, de către angajați și personalul de pază.

„La data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 37 de ani, din localitate. Fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și înșelăciune, în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta, în ziua de 14 decembrie 2023, în timp ce se afla într-un supermarket din incinta unui centru comercial, din municipiu, ar fi indus în eroare casiera. Prin faptul că ar fi schimbat preţurile mai multor produse achiziționate. Iar la casa de marcat a achitat o sumă mai mică. Creând un prejudiciu de aproape 1.400 de lei”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

La data de 8 decembrie, cel în cauză, prin folosirea aceleiași metode, și-ar mai fi însușit și alte bunuri, iar potrivit unor surse citate de presa locală, fiul milionarului a venit la audieri cu un autoturism Lexus în valoare de 100.000 de euro, scrie Antena 3 CNN.

ww.jpeg

Comentarii Facebook