Duminica 28 Aprilie

Firma fiicei lui Becali, Alexandra, a ajuns în justiție pentru o datorie de 50.000 de euro. ”Pentru mine, ăia sunt bani de seminţe. Nu vreau să plătesc!”


Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, controlează o firmă care are active de 20 de milioane de euro, dar riscă să intre în faliment pentru o datorie de 50.000 de euro.

Alexandra Becali a fost furată de 50.000 de euro, iar tatăl ei refuză să plătească și așteaptă decizia instanței.

Au spus că firma lui Becali e în faliment! Păi, aia e firma fetei mele. Are patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000, pe care nu vrea s-o plătească pentru că a fost furată. Au zis că e faliment! Păi, dacă firma are active două blocuri care costă 20 de milioane? Aia e firma fetei mele Alexandra. Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000, se judecă. Nu vrea să-i plătească. Am zis: „Hai, mă, tată, să-i dăm banii!”. „Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul!”. Au cerut insolvența. Cum poate să creadă cineva că vreo firmă în care e implicată fata mea, familia mea, poate să intre în faliment pentru 50.000, care sunt bani de semințe pentru mine?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Alexandra Becali este o tânără de succes, beneficiind de privilegiul de a fi fiica unuia dintre cei mai bogați români. Alexandra a fost surprinsă la volanului noului său bolid, Royce Rolls Cullinan, în valoare de 500.000 de euro, care costă de 10 ori mai mult decât datoria reclamată!

Comentarii Facebook