Duminica 28 Aprilie

Scenă desprinsă din filmele de comedie! O primărie a fost închisă în plină zi ca angajații să poată ajunge la petrecerea unei secretare: „Suntem pe teren”


Caz de-a râsu'-plânsu' într-o primărie din Botoșani. Primăria din comuna Broscăuți s-a închis în mijlocul zilei ca angajații să poată ajunge la o petrecere organizată de o secretară.  

Totul a avut loc în ziua de 1 februarie, atunci când agajații au lăsat rapid munca, în jurul orei 14:00, pentru a ajunge la restaurant  la ziua de naștere  a colegei.

Cei 17 angajați au plecat fără probleme nefiind îngrijorați de activitățile de serviciu.

Mare le-a fost mirarea cetățenilor din sat care, odată ajunși la primărie pentru a rezolva diverse probleme au găsit lacătul pe ușă.

,,Acum am venit, știind ca programul lor este până la ora 16, ca la orice instituție publică. Am venit să depun această petiție. Cum să intru dacă poarta la aceasta oră este închisă", a spus cetățeanul, potrivit Antena3.ro

Într-un final, jurnaliștii au reușit să dea de primarul petrecăreț care le-a spus că toți angajații sunt pe teren.

"Sunt plecat. Nu e nimeni. (n.r. la primărie). Suntem pe teren avem niște problemuțe cu o extindere de gaz", a spus primarul.

,,Extinderea de gaz” se pare că se afla la restaurant, printre băuturi alese și preparate culinare, după cum se poate vedea în fotografiile obținute de Antena 3.

primarie-inchisa-pranz-angajati-petrecere-secretara-broscauti-botosani-884388.jpg

Foto: Antena3.ro



Comentarii Facebook