Doi cetățeni chinezi au încercat să scoată ilegal doi bebeluși din Ucraina și să îi aducă în România. Bărbații au fost reținuți la graniță


Doi bărbați chinezi au fost reținuți de polițiști la punctul de frontieră Porubne din regiunea Cernăuți, după ce au încercat să scoată doi bebeluși din Ucraina, relatează UNN. Indivizii, care voiau să treacă granița pe jos în România, nu aveau niciun fel de documente pentru micuți și nu au putut să explice de unde provin cei doi copilași.

copii cu chinezi.PNG

Doi chinezi au încercat să scoată, luni, 14 martie, din Ucraina doi bebeluși, fiind opriți în punctul de control Porubne înainte să ajungă în vama Siret, a informat Serviciul de Frontieră de Stat al Ucrainei.

copil chinez.jpg

Astfel, indivizii au încercat să traverseze din Ucraina în România, pe jos, cu doi copii mici, însă, în urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că nu existau documente pentru bebeluși. Chinezii nu au putut explica de unde provin cei mici, urmând să fie cercetați de Poliția Națională a Ucrainei.

copil chinez 2.jpg

Zilele trecute, o familie din Ucraina a încercat să intre în România cu 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro, ceasuri, bijuterii și genți de marcă. S-a întâmplat la Punctul de Trecere a Frontierei Albița

Citește și: O familie din Ucraina prinsă la intrare în România cu 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro


Comentarii Facebook