Marti 6 Decembrie

Distracția pe TikTok „doare” la buzunar. Un adolescent a fost amendat cu 2.500 de lei pentru o postare


Părinții unui adolescent din orașul Avrig, județul Sibiu, au fost pedepsiți pentru distracția fiului lor. Aceștia au primit amenzi în valoare de 2500 de lei, după ce băiatul s-a urcat cu picioarele pe un indicator rutier pentru a face un videoclip, pe care l-a publicat ulterior pe TikTok. Anunțul a fost făcut de autoritățile locale. 

Un adolescent din Avrig, de pe Strada Unirii, a fost amendat de polițiștii locali după ce a făcut publice niște imagini în care se urcă cu picioarele pe un indicator rutier de pe Strada Horea. D. D., de 17 ani, s-a lăudat cu isprava, în fața urmăritorilor săi de pe o platformă de socializare populară printre tineri, iar polițiștii s-au autosesizat.

Chemat la sediul Poliţiei Locale pentru identificare şi sancţionare, adolescentul și-a recunoscut fapta, părinții lui fiind sancţionați cu amendă de 2000 de lei pentru distrugerea mobilierului stradal și 500 de lei pentru nesupravegherea minorului”, au transmis reprezentanții primăriei orașului Avrig, citați de Turnul Sfatului. 

Comentarii Facebook