Clipe de groază pentru pasagerii unui avion Wizz Air, care a aterizat forțat la Ankara. Doi români au contribuit la imobilizarea agresorilor


Scandal de proporții într-un zbor Bucureşti - Dubai, avionul a fost oprit de urgenţă la Ankara, după ce mai mulţi pasageri au început să se certe, după ce doi bărbați ar fi încercat să fumeze la bord. 

Agresorii de origine pakistaneză, ar fi ţinut brichetele în apropierea măştilor de oxigen şi ar fi ameninţat alţi pasageri că îi vor omorî.

Erau doi cetățeni pakistanezi care spuneau «i will kill you». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măștile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit un pasager, pentru Gândul.ro.

Din imaginile trimise de pasager se poate observa că la bordul avionului au urcat polițiștii din Turcia, iar unul dintre pasagerii scandalagii a fost încătușat. Avionul care aparținea companiei Wizz Air, a fost nevoit să aterizeze de urgență la Ankara, miercuri seara, 2 februarie. Pasagerii au ajuns în cele din urmă în Dubai cu o întârziere de aproape două ore.

Sursa foto: stiridiaspora.ro

Comentarii Facebook