Delia, la un pas de tragedie. Se afla în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul Marmolada: „Îl pozam, nu știam că a căzut”


Delia Matache, la un singur pas de o mare tragedie. Interpreta se afla În stațiunea italiană, unde s-a produs avalanșa soldată cu șase morți, nouă răniți peste 20 de dispăruți. Cântăreața a decis în ultima clipă să aleagă un alt traseu decât cel pe care a avut loc această tragedie.

A fost o alegere de traseu, ieri, spontană. Am zis să nu mergem pe acest ghețar. Mie mi-ar fi placut să merg acolo, fiind unul dintre cele mai înalte puncte din zona Dolomit și singurul ghețar din zona asta. Mi-ar fi plăcut să merg pe traseul ăsta, dar am ales un traseu la fel de spectaculos, fără ghețar, pe versantul opus. Ieri, în momentul în care am început traseul, căzuse parte din ghețar. Îl pozam și nu știam că a căzut. Fotografiam toată zona, ne bucuram de priveliști, nimeni nu știa că s-a întâmplat tragedia asta, pentru că nefiind de-ai locului nu cunoaștem foarte bine și nu ne-am dat seama că e ceva în neregulă cu forma de relief în sine", a declarat Delia Matache pentru Observator.

Reamintim că printre turiștii dispăruți în urma prăbușirii ghețarului Marmolada din Italia s-ar afla și un grup de români, potrivit agenției ANSA. În urma prăbușirii, șase persoane au murit, nouă sunt rănite și 16 sunt date dispărute. 

Foto: Facebook/Delia

Comentarii Facebook