Cum a furat un ”turist” la Mamaia 1500 de lei, cu metoda ”PORTOFELUL” 2023! Ar trebui mai mulți jandarmi, ca Ionuț Niță - FOTO


Hoții sunt acasă la ei pe litoralul românesc, unde îi vizează pe turiștii, oricum ”furați” la fiecare pas de comercianți.

Hoții profesioniști acționează pe terase, pe plajă și chiar și în mnagazine. 

Zilele trecut, în jurul orelor 22:00, o bandă de hoți, formată din 10-11 persoane, a dat ”atacul” în Satul de Vacanța. Victima hoților a fost o fată care vindea la un magazin. Unul dintre hoți a reușit să-i fure tinerei un portofel cu suma de 1500 de lei.

Pe imaginile video se vede că furtul a fost una plănuit din timp. Hoțul a furat portofelul într-un moment în care complicii săi o țineau pe mama vânzătoare afară, lângă un aparat de înghețată.

Aseară, la ora 21:53, un grup de 10 inși a venit la magazin. A intrat în magazin doar unul dintre ei, ceilalți ținând-o pe mama mea ocupată la aparatul de înghețată, fiind un fel de paravan pentru cel care a intrat. Hoțul mi-a furat portofelul cu 1.500 de lei, pe care îl aveam în geantă. Nu știu dacă au mai încercat să dea lovitura și în altă parte, însă se vedea că se ocupă cu așa ceva”, a povestit victima păgubita pentru cotidianul Replica de Constanța.

Infractorii au făcut prăpăd pe litoral, unde poliția nu și-a pre făcut treaba.

Imaginea Ministerului de Interne a fost spălată cu intervenția jandarmului de pe plaja din Mamaia, unde mai mulți ”bombardieri” au fost culcați la pământ și arestați

Ionuț Niță, jandarmul care a impresionat o țară întreagă cu intervenția de pe plaja din Mamaia, este un soț model și tată a trei copii. Acesta ”s-a aprins” când a văzut tupeul celor care au făcut scandal pe plajă și i-a băgat în dubă ca pe niște saci de cartofi.

Jandarmul din Legiunea străină, care i-a pus la punct pe bombardieri pe plajă, e soţ model şi tată a trei copii

Comentarii Facebook