”Comisarul șef” vedetă pe TikTok continuă LIVE -urile: ”Vorbește cu ”Fă!” cu mămica ta. Eu sunt șefă și am alergie la retardați” - VIDEO


UPDATE

Explicațiile comisarului șef care s-a certat cu fanii pe TikTok: Nu i-am înjurat, doar i-am făcut retardați. Ei n-au jignit dur, în continuu

------------------------------

Daniela Antonela Cărceanu, care pretinde pe TikTok că este ”comisar șef” și face transmisiuni live în uniforma statului, continuă să se certe cu internauții și să pretindă că ea este la locul de muncă.

Eu o sa stau așa, că sunt mândră în hainele statului, și voi să mă jigniți la greu, nu? Nu vezi ce față de urangutan ai”! Hai, dispari!”, a spus aceasta. 

Un internaut a întrebat-o dacă nu cumva o vede ministrul Bode, iar Daniela a replicat că nu îl are în lista de prieteni. 

Oamenii au continuat să o provoace, iar aceasta a spus că mai bine își descarcă nervii pe ei și nu pe subalterni. 

Vorbește cu ”Fă!” cu mămica ta, care nu și-a dat educație. Se vede de la o poștă că ești un țăran. Tu singur te faci de râs că ești un neica nimeni. Eu am alergie la retardați, Dispari!”. 

Întrebată ce părere au colegii, aceasta a spus că ”nu prea au ce părere să aibă pentru că eu sunt șefă”. 

Oficialii Federației Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor spun că femeia s-a pensionat în ianuarie 202 și vor ”sesiza joi Administrația Națională a Penitenciarelor cu solicitarea ca directorul general Dan Halchin să formuleze plângere penală împotriva acesteia pentru portul nelegal de decoraţii sau semne distinctive”.

Daniela Antonela Cărceanu a făcut zeci de transmisiuni pe TikTok îmbrăcată în uniforma statului și nimeni nu s-a sesizat. Știri de Cluj a scris ieri despre acest caz, iar acum se iau primele măsuri. 

Comentarii Facebook