Explicațiile comisarului șef care s-a certat cu fanii pe TikTok: Nu i-am înjurat, doar i-am făcut retardați. Ei n-au jignit dur, în continuu


Comisarul șef în rezervă Dana Cărceanu, de la Centrul de Detenție Craiova, care s-a certat cu fanii pe TikTok, pentru că o înjurau și denigrau, a oferit unele explicații despre acel episod. 

Aceasta a spus că nu i-a înjurat pe cei care o acuzau că a fost unele lucru imorale pentru a ajunge în funcție. ”Nu am înjurat și nu am vorbit vulgar, doar i-am făcut retardați și bolnavi psihici”, a spus aceasta, care a adăugat că ea nu știa că în rezervă nu are voie să îmbrace uniforma statului. În realitate, legea prevede că uniforma poate fi îmbrăcată și de cadrele în rezervă, dar nu în situații care pot aduce atingere însemnelor oficiale ale statului. 

Sunt ofițer în rezerva. Nu am știut că nu pot purta uniforma. Nici măcar nu se văd însemnele, ci o parte din grade, pe care le poate cumpăra oricine de pe internet.

Nu am făcut decât să le răspund unor oameni, care nu aveau niciun drept să mă jignească să-mi zică numai vorbe urâte.

Nu am înjurat și nu am vorbit vulgar, doar i-am făcut retardați și bolnavi psihici, pentru că numai astfel de oameni ar vorbi atât de urât, acuzându-mă că practic cea mai veche meserie, iar marș e un cuvânt care se folosește în armata. Înainte marș!”, a explicat fosta angajată a penitenciarului Craiova.

Nu știți decât sa distrugeți vieți și să denaturați adevărul. Dumneavoastră, presa, vă bazați pe faptul ca românul e sărac și nu vă dă în judecată. În Occident ați plăti daune morale de mii de euro. Mi-ați stricat imaginea, după o viață de muncă în slujba statului.

Acum sunt la pensie. De când sunt, sufăr de depresie. Îmi lipsesc oamenii din jurul meu, îmi lipsesc colegii, zilele în care mă trezeam de la ora 6.00, să merg la muncă. De aceea m-am îmbrăcat în uniformă. Mi-a fost foarte dragă și am intrat pe acea platformă blestemată ca să socializez.

Nu am crezut în viața mea că voi fi jignită în halul acela. Am blocat câțiva fără să zic nimic, dar nu am mai rezistat. Când cineva cu conturi multiple m-a întrebat cu câți m-am culcat ca să ajung comisar șef, de mai multe ori, nu am făcut decât să-i răspund într-adevăr urât și nu trebuia în uniformă, dar atunci am uitat de tot”, a mai spus comisarul șef în rezervă Dana Cărceanu, de la Centrul de Detenție Craiova.

Aceasta consideră că nu era o știre importantă și că ea nu a făcut rău Poliției. 

Era chiar o știre atât de importantă? Din cauza voastră a luat o amploare foarte urâtă. În plus, am fost jignită la maxim pe comentarii. Sunt pusă la zid de niște oameni care la rândul lor vorbesc și ei foarte urat, fără să le fi făcut vreun rău personal. Și pentru ce? Pentru o.prostie? Toți greșim în viața, dar chiar am făcut Poliția Română de râs când eu am divinizat aceasta meserie.

Nu am știut la trecerea în rezerva că nu mai pot îmbracă uniforma, nici măcar în casă.

P.S. În meseria asta îți trebuie multă tărie de caracter. Mult curaj! Nu este ușor să fii închis într-un penitenciar 8 ore sau 12 pre pe zi ca și persoanele private de libertate. Până la urma clachezi. E o munca destul de grea, iar când ieși la pensie…”, a încheiat fosta polițistă de penitenciar. 

Comisar șef în LIVE pe TikTok către fani: ”Mă-ta poate a stat. Mai du-te dracului și tu! Poate o ia mă-ta!” - VIDEO

Comentarii Facebook