Cel mai cumplit scenariu. CTP: „De COVID-19 nu vom scăpa niciodată”


Cristian Tudor Popescu face previziuni sumbre: „De Covid-19 nu vom scăpa niciodată!” Cunoscutul jurnalist a explicat într-o emisiune la radio cum vede rezolvarea pandemiei de coronavirus și care poate fi cel mai îndrăzneț obiectiv cu privire la o reducere a presiunii pe sistemul medical. 

Cristian Tudor Popescu face previziuni sumbre: De Covid-19 nu vom scăpa niciodată, cu tot cu vaccinurile prin care se încearcă imunizarea populației.

Cu toate acestea, jurnalistul susține că fiecare doză de vaccin administrată este un câștig. Cunoscutul formator de opinie Cristian Tudor Popescu arată că nu vom mai scăpa niciodată de coronavirus. În schimb, virusul va provoca afecțiuni tot mai ușoare, pe măsură ce ne vom vaccina, susține jurnalistul.

De Covid-19 nu vom scăpa niciodată! Cel mult obiectivul este să îl aducem la nivelul gripei. Deci, să îl avem acolo, cu vaccin, cu mortalitate – cum și gripa are mortalitate, cu vaccin cu tot – dar, sigur, în niște parametri care sunt suportabili, să putem controla, și care nu supra-încarcă sistemul medical. Deci orice vaccin făcut în plus acum, orice persoană vaccinată, chiar dacă nu se vor atinge 10 milioane, este un câștig”, a declarat luni Cristian Tudor Popescu la Europa FM.


Comentarii Facebook