Sambata 8 Mai

Diana Şoşoacă, revoltată că nu poate merge la sală: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”


Diana Şoşoacă a explicat, într-un live pe Facebook, modelul american folosit pentru sălile de fitness şi a criticat Guvernul pentru decizia de a închide sălile.

Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”, a întrebat Diana Șoșoacă, într-un live transmis pe Facebook, în care poartă o conversație cu Luis Lazarus.

Diana Șoșoacă a mai spus că are şi o soluție pentru a ține activitatea sălilor de sport deschisă.

Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24.

Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!”, a precizat Diana Șoșoacă.

De asemenea, Diana Şoşoacă i-a îndemnat pe oameni să iasă din case.

Nu puteți fi opriți să mergeți pe stradă, să vă deplasați între localități în niciun interval orar. Arestul la domiciliu nu poate fi instituit decât de o instanță de judecată, nu de Arafat! Luis Lazarus și cu mine ne-am plimbat prin București după ora interzisă.

Erau doar prostituate, câțiva polițiști și jandarmi. Spitale goale, ambulanțe în repaos! Nimeni în București. Ulterior, după ce le-am arătat oamenilor că pot ieși, au ieșit și oamenii din București! Bravo, București! Ieșiți din case!”, a scris senatoarea pe Facebook.


Comentarii Facebook