Miercuri 24 Aprilie

Ana Morodan, implicată într-un accident rutier: „Nu vă panicați, grav era să-mi fi pierdut un inel cu diamante”


Ana Morodan cunoscută și drept Contesa Digitală și-a lovit mașina în urma unui accident. Vedeta reality-ului de la Antena Stars a povestit ce s-a întâmplat, însă nu pare prea preocupată de cele întâmplate. Ba chiar, blondina le sugerează și altora să nu se streze prea mult dacă fac accidente. 

Totul s-a întâmplat în ultima zi de filmare din acest sezon al reality-ului de la Antena Stars. Influencerița a încercat să schimbe banda, dar nu a apreciat corect distanța față de camionul care se afla în față, iar colțul din partea stângă a acestuia a fost lovit și a agățat aripa din dreapta a mașinii sale. În urma impactului, mașina vedetei a fost destul de avariată. La scurt timp după impact, Ana Morodan a coborât din bolidul ei de lux și a analizat cât de afectat este autoturismul din cauza accidentului în care a fost implicată, scrie Spynews. 

Tuturor celor care faceți accidente, să nu vă panicați prea tare, este doar tablă. Grav era să-mi fi pierdut un inel cu diamante, că atunci muream. Sau să-mi fi sărit o unghie. (...) Deci Horezu, dacă ne așteptați azi, așteptați-ne mâine. Mai avem de așteptat să vină domnul Marius să ne ia. Trebuie să eliberăm mașina și eu sunt cu jumătate de casă în mașină”, a spus Ana Morodan.

Vedeta nu este la primul său accident. Amintim că Ana Morodan a mai fost implicată într-un accident rutier în urmă cu câteva luni, moment în care a intrat cu automobilul personal într-o mașină de gunoi care era staționată pe partea dreaptă a străzii. Vedeta și-a păstrat calmul și a așteptat pe cineva să vină să ia mașina după accident.

primul.jpeg

Comentarii Facebook