Femeie atacată de propriul câine, i-a smuls jumătate de braț: „A încercat să mă mănânce de vie”


Momente de coșmar pentru o femeie din Texas, care dormea cu câinele ei. A fost aproape mâncată de vie în momentul în care patrupedul i-a devorat „jumătate din braț”.

Tya Lucas, în vârstă de 41 de ani, se afla acasă atunci când propriul câine a încercat să o sfâșie de vie. Tragicul eveniment s-a petrecut când stăpâna a adus un alt cățel pe teritoriul cățelului său, Hercules. Câinele de rasa pitbull a înnebunit când a văzut un alt animal lângă stăpâna sa.

Cățelul a sărit pe canapea, așa că m-am dus să-l iau și prietenul meu i-a spus să coboare”, a declarat femeia. În momentul următor, Hercules s-a aruncat asupra gâtului lui Peter, prietenul Tyiei. Tya a încercat să intervină, a reușit să tragă câinele în baie, iar Hercules a atacat-o pe ea.

Cățelul i-a smuls jumătate din braț, i-a mușcat bicepsul și a rănit-o în diferite locuri ale corpului. Femeia a fost îngrozită de reacția lui Hercules, mai ales că dormise alături de cățel cu o seară înainte de teribilul eveniment prin care urma să treacă, potrivit NYpost, citat de Gândul. Tya nu și-a amintit întregul moment din cauza durerilor și a fricii. „Nu-mi amintesc sentimentul, îmi amintesc că am țipat „Hercule, eu sunt.”, a mai spus Tya.

dog.jpeg

Familia și prietenii, îngroziți de reacția patrupedului

Salvarea femeii a venit din partea fiicei și a cumnatului său. Cei doi au asistat la nenorocirea ce nu părea să se termine. Moment în care cumnatul său a intrat și a tras câinele care sfâșia corpul Tyei. Tya Lucas, a mai declarat că, Hercules a fost salvat dintr-un centru de adăpost, iar înainte să fie preluat de ea, acesta suferise și fusese ars cu tigara.

Scena de groază a durat aproximativ 5 minute, dar o eternitate pentru stăpâna care urla ca din gură de șarpe. Ulterior, ea a suferit intervenții chirugicale din cauza mușcăturilor și i-au trebuit 19 zile în spital pentru recuperare.

Comentarii Facebook