Duminica 28 Aprilie

A vrut să dea foc casei iubitei, după ce a intrat pe pagina ei de Facebook şi i-a citit mesajele. Fata a cerut ordin de protecţie împotriva lui


O adolescentă din Iași a fost nevoită să ceară ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce aceasta a fost la un pas să dea foc apartamentului în care fata locuiește. 

Băiatul a devenit extrem de agresiv, după ce fata ar fi refuzat șă-i dea datele de acces pe contul acesteia de Facebook. Individul a lovit-o cu pumnii și picioarele, i-a smuls mai multe smocuri de păr în timp ce o târa afară din mașina în care a început discuția aprinsă. După ce a scos-o din mașină, agresorul a continuat să o lovească, lăsând-o inconștientă după ce a mușcat-o de gât. 

Incidentul a avut loc în data de 6 mai. Însă de frica iubitului, fata nu a depus plângere împotriva lui. Ulterior, tânăra i-a dat parola contului de Facebook, iar episodul scandalos în care tânărul a agresat-o pe biata adolescentă s-a repetat. 

Bătută violent de iubit, după ce i-a citit mesajele de pe Facebook

Ulterior, băiatul s-a dus acasă la iubită să îşi ceară scuze, însă cum fata nu a vrut să se împace cu el, a început un nou scandal şi a dat foc unor haine în faţa uşii apartamentului, încercând să o incendieze, scrie Ziarul de Iaşi.

Pentru că tânărul nu se liniştea, mama tinerei a chemat poliţia. Fata a solicitat ordin de protecţie, iar instanţa i-a acordat-o. Astfel, timp de şase luni, fostul iubit nu are dreptul să se apropie de adolescentă, de liceul unde învaţă sau să ia legătura cu ea.

Astfel de cazuri în care adolescentele sunt agresate verbal și chiar fizic de iubiții acestora, sunt tot mai des întâlnite în România. Tinerii nu se sfiesc să fie violenți cu iubitele lor știind că acestea sunt vulnerabile în fața pumnului strâns ridicat asupra lor. 

Vezi și: VIDEO. Violență de nedescris. O tânără de 15 ani, snopită în bătaie de fostul iubit pe stradă. Agresorul a ameninţat că-i violează sora


Comentarii Facebook