Bătrână imobilizată la pat, mutilată în somn de un șobolan. A fost găsită de soț într-o baltă de sânge


Un incident terifiant a avut loc în Marea Britanie, unde o femeie în vârstă de 76 de ani a fost mutilată în somn de un şobolan. Bătrâna dormea liniștită în propria casă, când a căzut victimă atacului rozătoarei. 

Diana Kirk a fost atacată de un şobolan agresiv, care a muşcat-o de gât şi de faţă şi i-a lăsat răni cumplite. Pensionara s-a trezit în mijlocul nopţii, scăldată în sânge, sperând să fie doar un coşmar. Însă totul era cât se poate de real. Soţul femeii, John, a chemat imediat ambulanţa, scrie observatornews.ro. 

Bătrânul de 85 de ani povesteşte că s-a speriat îngrozitor, convins că îşi va pierde soţia. Auzise nişte zgomote bizare, însă nimic nu i s-a părut neobişnuit până spre răsărit, când a coborât în sufragerie pentru a verifica starea de sănătate a femeii bolnave, ţintuite pe un pat de spital. Deşi chemase ajutoare în jurul orei 5:45, echipajul a sosit abia la 8:20.

N-am mai văzut niciodată astfel de răni. Era absolut terifiant. Am bătut la uşa vecinei, o tânără de peste drum care ne-a ajutat fără ezitare. Medicii au dus-o la spital şi au externat-o joi noapte. Avea zgârieturi pe faţă, pe gât, pe braţe. Din cauza bolii sale, soţia mea nu se poate mişca", a spus bărbatul, potrivit Daily Star. 

Un alt vecin a instalat o capcană pentru şobolani şi a reuşit să prindă rozătoarea periculoasă. Animalul a fost împuşcat de patru ori, până când, în cele din urmă, a murit. Localnicii spun că astfel de incidente nu sunt comune, însă se tem pentru siguranţa copiilor şi a vârstnicilor lipsiţi de apărare.

Comentarii Facebook