VIDEO. Violență de nedescris. O tânără de 15 ani, snopită în bătaie de fostul iubit pe stradă. Agresorul a ameninţat că-i violează sora


Scene de violență extremă au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe o stradă din Turnu Măgurele. Un băiat în vârstă de 17 ani îşi loveşte cu brutalitate fosta prietenă, o fată în vârstă de 15 ani, chiar în timp ce o altă persoană trece pe lângă ei.

În aceste momente, agresorul este la audieri la Poliţia din Turnu Măgurele şi urmează să ajungă în cursul zilei de astăzi, 16 mai, într-un centru al DGASPC Teleorman. În urmă cu câteva zile, băiatul în vârstă de 17 ani a fost reţinut pentru câteva ore, însă procurorii au decis că nu reprezintă pericol public. A fost lăsat în libertate, iar noaptea trecută, în jurul orei 22:00, bunica lui a sunat la 112 şi a spus că acesta a bătut-o. Astfel, a început o nouă cercetare, scrie observatornews.ro.

Din imagini se poate observa cum cei doi merg liniştiţi pe stradă, către şcoală, iar din senin băiatul începe să o lovească din senin. Un martor care trecea prin zonă nu intervine în momentul bătăii, dar se interesează de soarta fetei imediat ce agresorul pleacă din zonă. Potrivit Realitatea, băiatul în vârstă de 17 ani nu este la prima agresiune. Scandalul dintre cei doi a pornit în momentul în care fata i-a spus că vrea să pună capăt relaţiei. Tânărul a ameninţat-o, a urmărit-o la şcoală şi chiar l-a bătut pe tatăl fetei. De asemenea a amenințat cu violul fosta sa iubită și sora ei mai mică. 

Tiberius Filip, cel care a postat imaginile pe contul său de Facebook, susţine că fata are fractură de piramidă nazală şi multiple leziuni la nivelul feţei. În ceea ce-l priveşte pe agresor, acesta a stat câteva ore într-un centru de detenţie din Alexandria, iar apoi a fost eliberat, scrie sursa citată.

Comentarii Facebook