14 zile la psihiatrie pentru tatăl care a ascuns cadavrul copilului său în cușca câinelui. Nu avea nicio remușcare


Un caz șocant a avut loc în Maramureș, unde cadavrul unui copil de 12 ani din Sighetu Marmaţiei, mort de aproape o lună, ar fi fost ţinut de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Copilul ar fi murit pentru că nu a primit mâncare și apă. Tatăl care a ascuns cadavrul propriului său fiu într-o cușcă de câine este internat două săptămâni la secția de psihiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației.

14 zile la psihiatrie a dat procurorul pentru tată și s-a cerut o expertiză aprofundată. La reconstituire acesta nu avea nicio remușcare, niciun regret, așa că procurorul a decis să i se facă în amănunt expertiza psihiatrică, scrie Antena 3.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre.

DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor al bărbatului, în vârstă de 16 ani. Acesta este găzduit în Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică, notează sursa citată. 

Citește și: Băiatul băgat de tată în cuşca câinelui, găsit la Sighetu Marmaţiei, a murit pentru că nu primea mâncare și apă

Comentarii Facebook