FOTO - Imagini șocante pe autostrada A1, după ce un tânăr a intrat cu mașina sub un TIR staționat regulamentar pe banda de urgență


Imagini de coșmar surprinse, noaptea trecută, pe autostrada A1, sensul Deva-Timișoara, după ce un șofer din Constanța, în vârstă de 49 de ani, a intrat cu mașina sub un TIR oprit pe banda de urgență. Accidentul s-a produs în apropierea localității Ilia din județul Hunedoara.

Șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns sub un TIR care staționa regulamentar

Accidentul a avut loc puțin după miezul nopții, în jurul orei 00.22. Un șofer constănțean se afla la volanul mașinii sale și se deplasa pe autostrada A1 când, la kilometrul 396, a lovit roata unui TIR, moment în care a intrat sub ansamblul rutier care era oprit pe bandă de urgență.

Impactul a fost cumplit, iar imaginile de la locul coliziunii arată dimensiunea dezastrului, din mașină au rămas doar bucăți de metal și plastic. Șoferul a rămas prins între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi descarcerat. 

Pompierii militari din cadrul Secției Ilia au intervenit în această noapte cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD pe autostrada A1, la km 396, sens Deva - Timișoara, unde un autoturism a intrat sub un autotren. La locul indicat a fost mobilizată și o ambulanță a SAJ, cu medic. La sosirea forțelor de intervenție, o persoană în vârstă de 49 de ani era încarcerată. Pompierii au extras victima în siguranță, aceasta fiind conștientă și cooperantă. Ulterior, bărbatul a fost transportat de către echipajul SAJ la spital”, a transmis ISU Hunedoara. 

acci deva coperta.jpg

Dosar penal după accidentul de pe A1. Șoferul, în stare gravă

Șoferul a fost dus la spital în stare gravă.  Potrivit polițiștilor hunedoreni, cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea cu exactitatea a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

La data de 25 mai 2022, ora 00:22, un bărbat în  vârstă de  49 de ani, din municipiul Constanța, în  timp  ce  conducea un  autoturism pe autostrada A1, sensul de mers Deva - Hodlea, la km. 396, a încercat  să  evite o roată  de la un ansamblu rutier, a lovit-o  și a fost proiectat în ansamblul rutier care era oprit pe bandă de urgență. În urma  evenimentului rutier, a rezultat  rănirea  gravă  a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea  acordării de îngrijiri medicale. În  cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara. 

acci deva 2.jpg

După accident, oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa Foto: Observatornews.ro


Comentarii Facebook