VIDEO - O adolescentă a fost snopită în bătaie de o altă tânără. „Te bat! Îţi smulg părul din cap!”. Agresoarea de 15 ani riscă dosar penal


Scene extrem de violente au avut loc în localitatea Cotnari din județul Iași. O adolescentă a fost bătură și umilită de o altă fată de vârstă apropiată, iar martorii incidentului, un grup de fete și băieți, au filmat totul și încurajau pe agresoare să o atace pe cealaltă fată lipsită de apărare. Unul dintre participanți a filmat toată bătaia zdravănă și a postat-o pe rețelele de socializare, ajungând astfel pe mâna autorităților. 

Incidentul s-a petrecut marți, 24 mai, după ora prânzului, cțnd majoritatea adolescenților se întorceau de la școală. Din imagini se poate vedea cum adolescenta este bruscată pe stradă de o altă tânără, trasă de păr şi mai apoi lovită cu palmele peste faţă. Totodată, agresoarea îi adresează cuvinte jignitoare, umilind-o.

 

- Victima: Dă-mi drumul!

- Agresoarea: Fă, îţi smulg părul din cap! Fii atentă aici!

Din păcate, ceilalți tineri, martori la agresiune, o încurajează pe bătăușă în loc să o ajute pe cea vătămată: „Poți să-i dai”, se aude un băiat. 

Victima a fost pălmuită și de alți tineri 

Mai mult decât atât, şi tinerii încep să o lovească peste faţă pe adolescentă. O altă fată din grup începe să îi ceară socoteală victimei, pentru lucruri pe care le-ar fi spus despre ea.

- Agresoarea: Dar când ai vorbit că eu sunt cu Câjai, că eu am fost gravidă cu Câjai, că eu am dormit cu Câjai?

- Victima: Am spus eu asta?

Tânăra care pare să fie capul tuturor răutăţilor continuă să-i adresese injurii adolescentei, iar în cele din urmă o loveşte puternic cu piciorul în burtă, astfel încât victima se dezechilibrează şi cade. Adolescenta lovită şi umilită i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat, iar femeia a depus deja plângere la poliţie.

Vezi și: VIDEO. Bătaie șocantă între două eleve, filmată de colegi. Fetele s-au lovit și s-au tras de păr din cauza dragostei pentru același băiat

Dosar penal pentru lovire și lipsire de libertate

Tinerii au fost identificaţi, iar acum agresoarea care are 15 ani va fi trasă la răspundere. Cercetările se extind și la alți tineri care au luat parte la actele de violenţă.

Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind agresarea unei minore, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hîrlău s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.


Comentarii Facebook