Băiatul băgat de tată în cuşca câinelui, găsit la Sighetu Marmaţiei, a murit pentru că nu primea mâncare și apă


Copilul mort băgat de către propriul tată într-un sac și apoi în cușca câinelui ar fi murit pentru că nu a primit mâncare și apă. 

Citește și: Caz șocant! Un bărbat a ascuns cadavrul copilului său în cușca unui câine, pentru a încasa mai departe alocația

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl băiatului a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, acolo unde specialiștii au stabilit că acesta a avut discernământ atunci când și-a băgat fiul într-un sac și apoi l-a pus în cușca câinelui. 

Mai mult, același surse arată că băiatul în vârstă de 12 ani a murit pentru că nu a fost îngrijit corespunzător și nu a primit mâncare și apă. Astăzi, tatăl copilului a fost dus de anchetatori acasă pentru o reconstituire , iar ulterior va fi dus în fața procurorilor pentru stabilirea încadrării juridice a faptei oribile comise de bărbat. 

În fața polițiștilor, tatăl a declarat că l-au ținut pe copil într-un sac pentru că nu avea bani de înmormântare, dar și că era mort de doar câteva zile, notează antena3.ro.


Comentarii Facebook