WhatsApp vine cu o schimbare majoră. Milioane de utilizatori și-o doreau


Cel mai nou update al aplicației de mesagerie instant WhatsApp vine cu o funcție pe care milioane de fani și-o doreau.

WhatsApp lanseaza un nou update care aduce cateva modificare importante si extrem de utile - in primul rand, WhatsApp v2.12.260 aduce Quick Reply. Astfel, atunci cand primesti un mesaj si nu esti deja in aplicatie, iti apare o notificare cu ajutorul careia poti raspunde rapid, potrivit yoda.ro.

Notificarea nu lanseaza aplicatia sau doar o linie, ci apare un box similar cu Facebook Messenger prin care poti raspunde rapid. Mai ai optiunea de trimiterea unui mesaj vocal, scurtatura catre emoticoane si butoane pentru Close si View. Ultima deschide aplicatia.

 

 


Totdată, update-ul oferă posibilitatea selecției multiple în aplicație. Astfel, după ce ai selectat o conversatie sau un grup, poti selecta mai multe.

O altă schimbare vizează fundalul pentru chat, de acum fiind posibilă alegerea unei singure culori de backround. Acest lucru se poate face mergand in WhatsApp settings > Chats > Wallpaper > Solid color.


Totuși, acest update este disponibil momentan doar în varianta beta, urmând să apară în Google Play în această săptămână.

Comentarii Facebook