Victor Ponta face declarații evazive despre grațierea lui Becali: ”Ce e mai important, să îl ţin în închisoare sau..."



Premierul Victor Ponta a declarat că există o cerere de grațiere a lui Gigi Becali la Ministerul Justiției, pe care ministrul respectiv trebuie să decidă dacă o va trimite mai departe președintelui Traian Băsescu.

"Există o cerere făcută la Ministerul Justiţiei, ministrul Justiţiei m-a informat şi urmează să ia o decizie. Eu cred că....nu, nu pot să spun. Dacă aş fi ministrul Justiţiei, aş propune preşedintelui acest lucru, dar nu sunt, este o decizie care aparţine ministrului Justiţiei", a spus Ponta, întrebat, dacă este de acord cu graţierea latifundierului din Pipera.

Ponta a precizat că există multe astfel de cereri la ministerul justiției, însă cea mai celebră este a lui Becali. premierul a precizat că trebuie să se stabilească dacă deținutul este mai util pentru societate ăn libertate sau încarcerat.

"Noi am căzut în nebunia în care toată lumea trebuie să stea la închisoare. Noi trebuie să ne gândim la beneficiul societăţii: ce e mai important, să îl ţin în închisoare sau...", a mai spus Ponta.

Comentarii Facebook