Slăbeşte fără dietă. 6 sfaturi utile pentru a-ţi modifica planul alimentar


Nu e nevoie să urmezi o dietă aberantă ca să scapi de kilogramele în plus, dar făcând modificări în programul alimentar, vei reuşi.

Iată 6 sfaturi utile care să te ajute să mai scapi de kilogramele în plus fără să simţi şi să te menţii la greutatea dorită, potrvit eva.ro:

1. Alege tot timpul porţiile mici - este mult mai bine pentru sănătate în general să te ridici de la masă atunci când încă mai simţi o uşoară senzaţie de foame, lucru care te va ajuta să mănânci ce-ţi place fără să te îngraş

2. În loc de 3 mese copioase pe zi, alege 3 mese normale şi 2 gustări sănătoase - alege porţii mici la mesele principale, iar la trei ore după micul dejun şi prânz alege o gustare sănătoasă.

3. Nu sări niciodată peste micul dejun - este unul dintre cele mai nocive obiceiuri pentru siluetă, Până la masa de prânz vei fi lihnită de foame şi vei fi tentată să faci alegerile cele mai nesănătoase şi o porţie cât mai mare.

4. Nu uita să bei apă şi ceaiuri - ceaiul verde şi cel de fenicul stimulează arderea grăsimilor şi menţin o digestie bună. Este de preferat să le bei neîndulcite sau, dacă simţi nevoia, doar cu puţină miere naturală de albine. Apa plată nu trebuie să lipsească din meniul tău zilnic. Este de preferat să-ţi începi ziua cu un pahar mare de apă plată la temperatura camerei, chiar după ce te-ai trezit. Singurele momente în care nu este indicat să bei apă sunt înainte, în timpul şi imediat după ce ai mâncat.

5. Ai grijă la alimentele pe care le consumi în fiecare zi şi la modul în care sunt preparate - nu este recomandat să mănânci des prăjeli, dulciuri (în special cele din comerţ), produse de patiserie, o cantitate exagerată de pâine albă şi mezeluri. Alege să găteşti simplu, fără să combine o grămadaă de ingrediente hipercalorice şi încearcă să prepari majoritatea măncărurilor înăbuşite, la cuptor sau la abur.

6. Nu cumpăra dulciuri pentru a le avea la îndemână  - obişnuieşte-te să consumi mai bine fructe proaspete, fructe uscate, mix de nuci şi seminţe, ciocolată neagră sau alte gustări sănătoase.

Comentarii Facebook