Reacția lui mircea Badea după DNA a cerut urmărirea Elenei Udrea în dosarul Gala Bute: Este foarte speriată



DNA a cerut aviz de la CAmera Deputaților pentru a începe urmărirea penală a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute.

Fostul lider PMP este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, cu obţinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

"Nu am încredere aproape în nimeni în acest moment. Leg ce mi se întâmplă de lucrurile pe care le ştiu despre cum funcţionează sistemul. Nu sunt parte a sistemului", a delcarat Udrea la Palatul Parlamentului.

"Nu acuz cu nimic SRI, un om nu înseamnă o instituţie. Domnul Coldea este doar un om", a mai precizat aceasta.

Realizatorul TV Mircea Badea a reacționat și el prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook.

"Udrea este foarte speriata. A avut cateva afirmatii ce tin de evidenta stridenta: cum dracului sa faci perchezitii la patru ani de la fapta?! Cum sa incepi urmarirea penala impotriva ei imediat dupa ce zice nasoale despre tine, fara niciun element nou si dupa ce ai ocolit-o multi ani fix in acest dosar?! Dar, la randul ei, n-a venit cu nimic nou. A reluat acuzatiile la adresa lui Coldea. Il astept in continuare pe Basescu. Si ea la fel.

P.S. Ea ne-a spus practic ca are incredere in doi si un sfert, serviciul secret al politiei, aflat intr-o rivalitate crancena cu sri", a scris Badea pe Facebook.

Comentarii Facebook