Adrian Sârbu a fost REŢINUT 24 de ore în dosarul Mediafax

 

Adrian Sârbu a fost reţinut, luni seară, pentru 24 de ore, în dosarul Mediafax Grup, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare şi spălare de bani.

   

Surse judiciare susţin că Adrian Sârbu este suspectat şi de complicitate la evaziune, delapidare şi spălare de bani. Pe numele patronului Mediafax a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după ce mai mulţi angajaţi au dezvaluit procurorilor cum au fost externalizate sume din Mediafax Grup catre Telefericul Prahova S.A. În plus, Adrian Sârbu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor, cărora le-a cerut să fie lăsat acasă, până mâine, pe motiv că nu ştie despre ce firme este vorba în dosar şi are nevoie de timp sa îşi pregătească declaraţia.

 

Surse judiciare susţin, totodată, că Adrian Sârbu ar fi încercat să distrugă probe din dosar.

 

La ieşirea de la Parchetul General, avocatul lui Adrian Sârbu a declarat ca omul de afaceri a fost informat despre acuzatiile care i se aduc si ca acesta nu a dat nicio declaratie: "Nu a dat nicio declaratie. A spus ca maine vrea sa dea declaratii. Nu am ce sa va spun mai multe".

 

Citiți mai departe pe romaniatv.net.

Comentarii Facebook