INCIDENT MACABRU: O fetiță de 12 ani și-a difuzat sinuciderea pe Facebook. Polițiștii nu pot da clipul jos de pe internet


O minoră cu probleme psihice, din SUA, și-a difuzat sinuciderea în direct pe Facebook, iar polițiștii locali susțin că nu pot scoate clipul de pe internet, acesta devenind rapid viral.

Katelyn Nicole Davis, în vârstă de 12 ani, şi-a filmat sinuciderea prin spânzurare, în grădina din curta casei sale din Cedartown pe 30 decembrie după ce a pretins că a fost abuzată sexual de un membru al familiei, potrivit Mediafax.

Aceasta şi-a petrecut prima jumătate din video-ul care durează 42 de minute vorbind despre agresiunea sa sexuală, înainte de a-şi lua adio, apoi ea s-a urcat pe o găleată şi s-a spânzurat.

Clipul continuă după ce adolescenta și-a dat ultima suflare, fiind difuzate încă 20 de minute în care copul acesteia se leagănă de copac în timp ce o femeie îi strigă numele.

Poliţiştii nu au sosit la timp pentru a o salva, iar decesul fetei a fost declarat la Polk Medical Center.

În urma incidentului, clipul a ajuns viral pe rețelele de socializare, iar oamenii legii au declarat că nu au jurisdicţie asupra reţelelor de socializare şi singurul lucru pe care îl pot face este de a solicita site-urilor să coboare videoclipul.

Videoclipul a fost scos de pe pagina de Facebook a lui Katelyn, însă mai circulă pe alte site-uri.

Comentarii Facebook