Sambata 28 Ianuarie

Europarlamentarul sloven Zoran Thaler a demisionat din Parlamentul European! Severin nici nu se gandeste


Europarlamentarul sloven, Zoran Thaler, a demisionat din Parlamentul European, in urma scandalului declansat de jurnalistii de la The Sunday Times. Adrian Severin a anuntat ca nici nu se gandeste la acest lucru.

"As vrea sa informez publicul ca incepand de azi demisionez din calitatea de membru al Parlamentului European. Demisia mea ar trebui sa permita o investigatie asupra tuturor faptelor si circumstantelor acestei tentative de a-mi compromite numele, in afara oricarei presiuni. Conform cu standardele mele etice, as vrea ca adevarul sa iasa la iveala si sa arate cine a actionat legal si cine a actionat ilegal", se arata in declaratia lui Thaler.

Adrian Severin, implicat si el in acelasi scandal, a anuntat ca nu va demisiona din PE, deoarece nu a comis nicio ilegalitate, iar acuzatiile sunt false.

Vicepresedintele grupului socialist din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat ca Adrian Severin ar trebui sa demisioneze pentru ca "orice caz de coruptie sau semicoruptie este total inacceptabil".

 

Citeste si...

Severin s-a autosuspendat din PSD! Ponta: Situatia este grava!

Adrian Severin este acuzat ca a primit mita pentru a schimba reglementari din legislatia europeana VIDEO

Europarlamentarul Adrian Severin, momit cu spaga de jurnalistii de la The Sunday Times!

Comentarii Facebook