Dieta minune cu care slăbești 4 kilograme în 7 zile. Vezi despre ce e vorba


Dacă îți e greu să ții diete pentru un timp îndelungat, nutriționiștii au găsit soluția perfectă pentru tine. Dieta cu sfeclă și ciuperci te ajută să slăbești 4 kilograme în 7 zile.

Principiile de baza ale dietei cu sfecla si ciuperci izvorasc din anumite alimente pe care trebuie sa le consumi, extrem de benefice pentru organism. Cele doua produse de baza ale curei de slabire - sfecla rosie si ciupercile - sunt bogate in vitamine si minerale cu efect pozitiv asupra sistemului cardiac si sunt totodata sarace in calorii.

Sflecla rosie furnizeaza organismului vitamina A, C, complexul de vitamine B (inclusiv acid folic), fier, potasiu si magneziu. Aceasta leguma carnoasa contine carbohidrati complecsi, proteine, antioxidanti puternici si fibre solubile, adica tot pachetul de substante nutritive de care corpul are nevoie pentru a functiona optim. Mai mult, sfecla rosie mentine nivelul glicemiei din sange stabil, ceea ce inseamna ca te ajuta sa nu mai poftesti la dulce!

Ciupercile favorizeaza scaderea in greutate, oferindu-ti proteine slabe, vitaminele C, B6 si B12, au efect detoxifiant si reduc nivelul de colesterol din sange.

In ce consta dieta cu sfecla si ciuperci

Timp de 7 zile, este important sa consumi doar alimentele incluse in dieta cu sfecla si ciuperci, fara sa excluzi unul sau mai multe dintre ele. Asadar, iata cum arata mesele recomandate pentru fiecare zi a saptamanii de dieta:

Mic dejun:

doua felii de paine neagra
branza proaspata de vaci cu nuci
o cana de ceai verde sau cafea

Citește continuarea pe Ele.ro

Comentarii Facebook