Cât sunt de rele femeile, în funcţie de zodie

 

 

Femeile pot fi cu două fețe și își controlează mult mai bine sentimentele, în comparație cu bărbații. Astrologii au realizat și un profil al fiecărei zodii.

 

BERBEC:

 

Femeile nascute in Berbec se enerveaza foarte repede. Sunt agresive din punct de vedere verbal si se supara foarte tare cand isi dau seama ca vorbesc in necunoastinta de cauza. Si acest lucru se intampla cat se poate de des. Pun etichete oamenilor chiar fara sa aiba cea mai mica idee despre ei, sunt geloase, egoise si se contrazic mereu chiar daca nu au dreptate. Daca cineva se ia in coarne cu ele, se vor infuria foarte rau si vor incerca sa raneasca acea persoana. Insa nu vor reusi prea multe, pentru ca le lipseste viclenia. Astfel, “victimele” se pot apara timpuriu de atacurile femeilor nascute in Berbec. Sfat: Impaca-te cu tine mai intai si vei reusi sa te impaci si cu ceilalti!

 

TAUR:

 

Femile nascute in Taur doresc mereu sa para altcineva si de multe ori fac acest lucru cu desavarsire. Sunt cat se poate de prefacute pentru ca le este frica ca nu cumva sa se afle care le sunt punctele slabe. Femeile nascute in taur sun zgarcite cu cei din jur, invidioase si isi tradeaza pe ascuns prietenii daca considera ca au fost inselate. Au gura mare si nu poti sa le spui niciun secret. Totodata, se simt amenintate des si isi dau arama pe fata la fel de des. O femeie nascuta in Taur nu va ezita niciodata sa se ia in coarne din motive stubide. Nereusind sa se descarce pe moment, poarta ranchiuna mult timp si nu se dau batute pana nu distrug persoanele pe care le urasc. Sfat: Ar fi bine sa va ganditi bine la ce faceti, ca sa nu ramaneti singure toata viata!

 

GEMENI:

 

Femeile nascute in acest semn zodiacal nu sunt neaparat rele. Mai degraba barfesc foarte mult si au impresia ca sunt cele mai destepte si cele mai frumoase. Desi au multi prieteni, ii disconsidera din motive futile, fara sa le cunoasca destul de bine caracterul. Se supara serios foarte greu, tocmai pentru ca nu considera ca are sens sa se lupte cu cineva mai slab, respectiv cu oricine. Sunt foarte increzute. Insa, daca sunt calcate pe batatura, femeile din Gemeni nu vor ezita sa se razbune crunt prin cele mai perverse metode. Fiind foarte inteligente, nici nu va veti da seama cand va va lovi razbunarea unui astfel de nativ, mai ales ca nu le e rusine sa isi foloseasca sexualitatea pentru a obtine ce vor. Sfat: daca nu vreti sa mai fiti judecate, incercati sa nu mai povestiti tot ce va trece prin cap!

 

RAC:

 

Femeile din Rac au o cruzime legendara, insa justificata. Se razbuna daca sunt mintite si nu prea le deranjeaza altceva in viata. Mai ales ca au vieti destul de monotone. Ele insele se considera mediocre si singurul lucru pe care il doresc cu adevarat este sinceritatea. Femeile din Rac vor da de inteles ca au de gand sa se razbune de nenumarate ori pentru un motiv care pare mic pentru restul. Insa nu prea se pricep sa gandeasca in perspectiva si de aceea sunt sortite esecului. Putem spune ca femeile din Rac vorbesc mult si fac putin. Tocmai aceasta lene le face sa fie cat se poate de inofensive la capitolul rautate. Sfat: Luati atitudine si veti capata respect! Ganditi-va bine inainte ce aveti de facut!

 

LEU:

 

Femeile din Leu sunt foarte orgolioase, subiective, vor sa fie divinizate si lingusite si nu suporta parerile celor din jur. Cand nu mai au laudatori, ii desfiinteaza din orice punct de vedere si se comporta execrabil cu ei. Adevarul este ca femeia Leu are de fapt nevoie sa fie dominata. Numa ca, fiind foarte pretentioasa, gaseste greu partenerul care sa o domine si acest lucru o inraieste. De aici si placerea macabra sa distruca tot ce conteaza pentru ele in viata. Sfat: Inainte sa judeci pe altii, da-ti seama ce lipsuri ai tu!

 

FECIOARA:

 

Fecioarele sunt poate cele mai rele femei din lume. Se bazeaza pe sex-apeal-ul pe care il detin pentru a obtine tot ce vor. Manipuleaza deopotriva barbati pentru ca le place si femei pentru ca pot. Fecioarele au nevoie mereu sa isi demonstreze ca sunt superioare si de aceea, desi vorbesc putin, actioneaza malefic. O Fecioara este in stare sa te sarute si in acelas timp sa iti tina pistolul la cap. Ce-i drept, au si de castigat din asta. Mai ales ca sunt aproape total lipsite de scrupule. Sfat: Nu va mai raportati la cei din jur, asa poate ii veti rani mai putin!

 

Continuarea le lyla.ro

 

Comentarii Facebook