A fost gasit cel mai fericit om din lume! Afla ce secret are


Cel mai fericit om din lume este un american de origine chineza, care locuieste in Hawaii, potrivit unui studiu Gallup.

Alvin Wong are 65 de ani si nu este cel mai bogat om din lume, dar este cel mai fericit. Cercetarea sociologica a durat trei ani si americanii au fost intrebati despre satisfactia pe care o au la munca, starea de sanatate, viata privata, dar si alti indicatori.

"O persoana care sa se potriveasca acestui statut, de cel mai fericit om din lume, este foarte optimista, are o anumita sanatate emotionala in care exista foarte putina manie, depresie si stres si nu are vreo boala cronica. Aceasta persoana are o dieta sanatoasa si face sport. Lucreaza intr-un mediu placut si castiga suficient de multi bani ca sa isi permita sa-si cumpere fructe si legume proaspete oricand si sa aiba grija de propria sanatate", a spus John Harris, vicepresedintele companiei care a realizat studiul.

Alvin Wong este casatorit si nu are grija zilei de maine, castigand circa 120.000 de dolari pe an din propria afacere.

Alvin Wong a dezvaluit unul dintre motto -urile care il ajuta in viata: "Daca nu poti rade nitel de tine, viata va fi foarte dura cu tine".

"Mama mea intotdeauna a crezut in urmatorul motto: 'Nu faci lucrurile doar pentru bani, faci lucrurile pentru ca vrei sa le faci, iti place sa le faci'. Asta te face sa te trezesti dimineata si sa vrei sa faci diverse lucruri - asta te face sa te scoli din pat si sa fii fericit ca te duci la munca", a mai spus Alvin Wong, citat de presa americana.

Comentarii Facebook