Miercuri 24 Aprilie

9 trucuri pentru a "intineri"!


Leacul tineretii vesnice inca nu a fost inventat asa ca nutritionistii si stilistii vin cu 9 sfaturi pentru a avea un "look" intinerit.

Totul tine de mascarea ridurilor, o coafura sic sau de o postura adecvata, anunta eva.ro. Astfel, specialistii au facut 9 recomandari pentru a reusi sa pacaliti anii.

1. Scapa de riduri!

Nimic nu ne imbatraneste mai mult decat ridurile, insa le poti atenua sau chiar elimina prin urmarea unui ritual corect de ingrijire. Hidratarea este foarte importanta. Majoritatea femeilor pun accent pe produsele anti-imbatranire si de infrumusetare si uita de cremele hidratante.

2. Alimentatie sanatoasa pentru piele frumoasa

Imbatranirea poate fi prevenita cu ajutorul dietei bogate in fructe si legume. Legumele si fructele bogate in carotenoide (morcov, dovleac, tomate, broccoli, spanac, papaya, portocale, mango) ofera pielii o stralucire aparte care rivalizeaza cu bronzul natural. Nici antioxidantii nu trebuie uitati pentru ca regenereaza celule. Acestia pot fi gasiti in fructe precum afine, capsune, zmeura, merisoare sau ceai verde.

3. Hidratarea, secretul buzelor sexy

Buzele isi pierd stralucirea o data cu trecerea anilor, asa ca trebuie rasfatate cu creme si balsamuri puternic hidratante pentru mai multa catifelare.

4. Dinti stralucitori pentru un zambet impecabil

Nu numai ca un zambet care descopera dinti albi este mai atragator, dar creeaza si impresia de tinerete si sanatate. Consulta-ti medicul stomatolog pentru a te ajuta cu sfaturi specializate si pentru a te ajuta sa alegi un tratament de albire.

5. Elimina cearcanele!

Acorda o importanta mai mare odihnei, atat pentru sanatatea ta cat si pentru frumusete. Redu consumul de sare si bea cat mai multa apa. Nu negliza mastile si alte tratamente faciale.

6. Spatele drept, privirea in fata!

O postura incorecta, cu umerii lasati si cu spatele incovoiat dau impresia de oboseala si de batranete. Stai dreapta, cu abdomenul tras, cu pieptul inainte si cu umerii drepti. Te vei simti si vei arata multa mai bine!

7. Volum pentru un aspect mai tineresc!

Parul tau va avea nevoie de mai mult ajutor din partea ta pentru a straluci. Rasfata-l saptamanal cu masti hranitoare si ascunde firele albe cu ajutorul unei vopsele de par. Recomandate sunt coafurile cu volum.

8. Renunta la fumat!

Fumatul este foarte daunator si pentru frumusete. Tigarile contin peste 4.000 de substante toxice, iar multe dintre acestea sunt absorbite direct in sistemul circulator si sunt conduse de sange in structura pielii. Colagenul si elastina din piele sunt pierdute si efectul este imbatranirea prematura.

9. Bucura-te de viata!

Zambeste cat mai des si bucura-te de tot ceea ce te inconjoara, pentru ca tineretea este si o stare de spirit!

Comentarii Facebook