Cu ce se ocupă Melissa și Angelo, gemenii lui Cristi Borcea și ai Mihaelei. Borcea are nouă copii cu patru femei


Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în anul 2011, însă au rămas cu rodul iubirii lor, cei trei copii, Patrick și gemenii Melissa și Angelo. Despre ei a făcut Mihaela Borcea declarații acum, într-un interviu, spunând cât de mândră este.

Mihaela Borcea are 52 de ani, iar viața și-o dedică în totalitate familiei, copiilor, dar și afacerilor deținute de fostul soț. Mihaela este manager la hotelul lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp, ea se ocupă de ani de zile de această afacere. În ceea ce privește viața personală, fosta soție a lui Cristi Borcea e într-o relație cu Sorin Rap.

Băiatul cel mare, Patrick, are 24 de ani. Gemenii Melissa și Angelo au 19 ani și ei se concentrează la studii. 

Melissa e pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, că merge și el pe partea de business”, a dezvăluit vedeta, care speră ca și fiul cel mic să se implice în afacerile familiei. „Ar vrea, să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră”, a mai explicat ea, într-un interviu pentru Click.

Mihaela Borcea s-a mutat acum pe litoral, căci muncește la hotelul familiei din Olimp. „Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zonă, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici”, a mai spus ea.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei Omul de afaceri are trei copii cu Valentina Pelinel, dar și-ar mai dori încă unul. Cristi Borcea, în vârstă de 50 de ani, are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani, cu patru femei. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo îi are cu Mihaela, Alex și Gloria – cu Alina Vidican şi Carolyn cu avocata Simona Voiculescu.

Citește și: Boureanu a povestit cum s-a prins că Cristi Borcea i-a ”furat” nevasta: ”A zis că sunt tâmpit!”

Comentarii Facebook