Nelson Mondialu, oprit de poliție când mergea cu un Lamborghini la priveghiul lui Costel Corduneanu: ”Pun 100 de euro în plic”


Interlopul clujean Nelson Mondialu nu putea lipsi de la priveghiul fostului lider al lumii interlope din Moldova, Costel Corduneanu. Acesta a pornit cu un Lamborghini spre Iași, dar a fost oprit de poliție în timp ce filma pe TikTok. 

Am pornit la drum, am pornit la Iași, fraților, mergem să-l onorăm pe ultimul drum pe Costel Corduneanu, campion, luptător, medalie adusă în Țara Românească, adusă din Europa, campion mondial Canada și Spania. Vedeți că astea sunt grele și mergem să-l onorăm cu prezența pe ultimul drum, cu adâncă îndurerare. Nu am luat flori sau coroană. Eu zic să pun 100 de euro în plic și e cel mai bine. Banii o să-i primească familia și o ajute mult mai mult. Am ajuns la Iași și am fost opriți de poliție. Jandarmeria e cu noi, poliția e cu noi, că de aia plătim impozite la stat – ca să aibă grijă de noi”, a spus Nelson Mondialu pe TikTok.

Sicriul lui Costel Corduneanu a fost depus la un restaurant de lux din Iași, iar la priveghi sunt așteptați sute de mii de oameni, foarte mulți interlopi din România, dar și maneliști. 

Liderul clanului Corduneanu a murit marți, 16 aprilie 2024, pe un pat de spital din Târgu-Mureș. Acesta a suferit în luna martie o operație complicată pe cord, iar apoi au apărut mai multe complicații.

Joi, 17 aprilie, sicriul lui Costel Corduneanu a fost depus la un restaurant din Iași, acolo unde a fost așteptat de cei prezenți cu un covor roșu și aplauze. Priveghiul va avea loc timp de 3 zile, iar la locația exclusivistă sunt așteptați liderii lumii interlope din București și din toată țara, dar și maneliștii care îi vor cânta la căpătâi: Florin Salam, Tzancă Uraganzu, Costel Biju, Cristi Nucă, Măru din Berceni sunt cei care și-au anunțat – deocamdată – prezența, scrie cancan.ro.

@nelsonmondialull Am pornit spre Iași #anaf #nelsonmondialu #cârcotaşii #chash ♬ sunet original - Nelson Mondialu

Comentarii Facebook