Dezvăluirile Vlăduței Lupău! A spus de unde se îmbrăca atunci când era săracă și ce probleme de sănătate are


Vlăduța Lupău este în ultimul trimestru de sarcină și le-a spus fanilor că are unele probleme de sănătate.

Vlăduța Lupău și soțul ei Adrian Rus abia așteaptă să își ia copilul în brațe. Până atunci, însă, cântăreaţa le-a spus fanilor că suferă din cauza arsurilor la stomac. Medicii i-au spus că este o problemă frecventă în cel de-al treilea trimestru și se pare că vedeta nu a scăpat ea.

Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț. Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Sper să nu mor de arsuri”, a spus Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

Artista a mai mărturisit că, deși are o situație financiară foarte bună, au fost vremuri când lucrurile nu mergeau bine și apela la magazinele de tip second hand. Așa a învățat să prețuiască mult mai mult ceea ce are și să lupte pentru a putea câștiga banii necesari lucrurilor pe care și le dorește.

După experiența trăită, Vlăduța Lupău vrea să facă același lucru și cu diul ei, pe care îl va îmbrăca de cu haine second-hand pentru a-l învăța valoarea banilor.

Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice!”, a declarat artista pentru VIVA!.

Comentarii Facebook