Boureanu a povestit cum s-a prins că Cristi Borcea i-a ”furat” nevasta: ”A zis că sunt tâmpit!”


Fostul parlamentar Cristian Boureanu a relatat, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță,  cum a acționat Cristi Borcea când i-a „furat” nevasta. 

Cuplul Boureanu / Pelinel și Cristi Borcea / Alina Vidican se aflau într-o vacanță, ultimii fiind nașii de cununie ai primilor.

Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a interesat mai mult de atât. Pe plajă, în prima zi de vacanță, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te... și nevastă-sa se dă la mine». A zis: «Nu există, ești tâmpit, ești prost», că nu știu etc. Femeia alege, poți să te dai peste cap, dar ea alege. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm, dar ea alesese demult. După aia, ce urmează e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin”, a declarat Cristian Boureanu.

Cristi Borcea are 3 copii cu actuala soție, Valentina Pelinel: pe Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria.

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, i-a făcut o declarație de dragoste fostului conducător al lui Dinamo, de Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc”.

Multumesc pentru ca m-ai împlinit ca om și ca femeie, pentru că îmi ești alături în fiecare zi și pentru că am creat împreună o familie frumoasă”, a scris Valentina pe Instagram.

Comentarii Facebook