VIDEO - Povestea amuzantă a unui poliţist trimis să împartă niște documente. S-a luptat cu o capră care i-a mâncat câteva dosare


Un ajutor de șerif din Statele Unite a rămas fără mai multe documente oficiale după ce o capră i-a intrat în mașină și le-a mâncat. Polițistul din Alabama a lăsat geamul mașinii deschis în timp ce distribuia mai multe documente. Când s-a întors, a găsit două capre curioase, una pe mașină, alta înăuntru. 

Bărbatul a încercat în zadar să îndepărteze capra care îi intrase în maşină, aceasta nu s-a lăsat dusă până nu a mâncat vraful de documente pe care le mai avea de distribuit. Superiorii ajutorului de şerif l-au iertat pe acesta pentru actele pierdute, după ce au văzut dovezile video.

Iată o mică întâmplare amuzantă pentru a vă pune un zâmbet pe buze în seara aceasta. Când lucrează divizia de patrulare, nimic nu este considerat de rutină: În această dimineață, în timp ce preda câteva documente civile, adjunctul Casey Thrower s-a mirat cânt s-a întors la vehiculul său de patrulare și a găsit două capre dornice de cunoaștere și înfometate. 

Adjunctul Casey Thrower împărțea niște documente civile în județ în această dimineață când a auzit ceva venind dinspre mașina sa de patrulare. Când s-a întors, a fost întâmpinat de două capre, una dintre ele era în mașină, după ce a urcat pe geamul rămas deschis, iar cealaltă era pe capota mașinii.Animalele nu s-au lăsat până ce nu au făcut puțină gălăgie și au ronțăit câteva documente.

Adjunctul Thrower a explicat că, din cauza numărului de case pe care le vizitează zilnic, uneori își lasă ușa vehiculului deschisă, deoarece în trecut, a fost nevoit să alerge spre mașină din cauză că a fost fugărit de câini”, a scris departamentul de poliție județeană din Madison, Alabama. 


Comentarii Facebook