VIDEO - Imagini amuzante din Parcul Național Piatra Craiului: Un urs, intrigat de o cameră de supraveghere instalată în pădure


Un urs a devenit regizor peste noapte, după ce s-a „împrietenit” cu o cameră de supraveghere montată în Parcul Național Piatra Craiului din Brașov. Gadgetul i-a stârnit interesul blănosului, care a început să o inspecteze de zor, încercând să-și dea seama ce este. 

Cel mai probabil ledul infraroșu a fost cel care l-a făcut pe animal să se apropie cu suspiciune și curiozitate de aparatul de filmat. După ce a reușit să schimbe poziția camerei de supraveghere, și și-a potolit curiozitatea, blănosul și-a pierdut interesul și a plecta în treaba lui. Însă, nu pentru mult timp. 

La puțin timp, ursul a fost împins din nou de curiozitate și s-a întors să mai „verifice” odată ciudățenia care „clipărește” în pădure. „Regizorul” a schimbat din nou poziția camerei de supraveghere până aproape de poziția în care se afla când a dat prima dată peste ea, iar apoi s-a îndepărtat, mulțumit de „lucrarea” sa. 



Comentarii Facebook