VIDEO - Trei elefanți, surprinși în timp se plimbau pe coridorul unui spital: „Domnule doctor, cred că am vedenii”


Trei elefanți au fost surpinși într-un spital în timp ce se plimbau pe coridor, în fața pacineților uimiți.

Trei elefanți au fost fotografiați plimbându-se pe coridorul unui spital din Bengalul de Vest, India, spre șocul personalului, imaginile devenind rapid virale. În mod clar, nu era prea mult spațiu pentru animalele uriașe, care s-au luptat cu spațiul mult prea mic din jurul lor. Unul dintre elefanți a fost văzut stând o vreme pe holul spitalului din tabăra armată din Binnaguri, în Bengalul de Vest, și părea la fel de surprins ca personalul, relatează Mirror.

Elefanți în spital: „Domnule doctor, cred că am vedenii”

Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, mulți comentând scena inedită. „Inspecție de laborator de către conducerea de top”, a glumit un utilizator. „Trebuie să fi venit pentru un control regulat de sănătate”, a scris o altă persoană, „Domnule doctor, cred că am vedenii, tocmai am văzut doi elefanți în spatele dumneavoastră!”, a mai glumit un internaut.

Alții au fost mai serioși și pun vizita neașteptată a giganților pe seama construcțiilor care au fost ridicate pe terenurile care aparțineau pădurilor unde elefanții trăiesc. „Cred că asta se întâmplă atunci când le ocupi habitatul. Este pământul lor și îl vor înapoi”, a scris o persoană pe Twitter. „Când le invadăm spațiul este invers”, a scris un altul.

Mai multe atacuri ale elefanților asupra oamenilor au avut loc în India

A existat o creștere a interacțiunii dintre elefanți și oameni, din cauza pierderii habitatului natural al animalelor, care duce adesea la accidente grave și deces. Ecologiștii au spus că este important ca zonele împădurite să fie protejate și ca holurile spitalelor să fie restaurate  Elefanții sunt de obicei animale blânde, dar pot deveni agresivi atunci când se simt hărțuiți, vulnerabili sau amenințați.

Sursa foto:  Susanta Nanda IFS/Twitte


Comentarii Facebook