VIDEO - Nouă gafă prezidențială: Joe Biden s-a împiedicat din nou în timp ce se îmbarca în Air Force One, după vizita din Polonia


Cea mai recentă gafă a președintelui american în vârstă de 80 de ani a fost filmată în timp ce se întorcea acasă din călătoria sa în străinătate, scrie The Sun. Biden a căzut pe scările care duceau la avion în timp ce se îmbarca în Air Force One pe aeroportul Chopin din Varșovia.

Spre deosebire de căderea virală din martie 2021, președintele a reușit să-și recapete echilibrul în timp ce s-a ridicat și a continuat deplasarea spre ușă.

Președintele SUA a fost văzut făcând cu mâna mulțimii înainte de a intra în cabina avionului. Biden a fost în Polonia pentru a ține un discurs după o vizită istorică în Ucraina săptămâna aceasta. El a transmis un mesaj dur Rusiei, spunând că Kievul „este puternic, mândru și liber” la un an de la invazie.

Biden a fost filmat împiedicându-se pe scările către Air Force One de mai multe ori. În iunie anul trecut, a fost văzut împiedicându-se în timp ce se îndrepta spre California, după ce a ținut un discurs despre alegerile intermediare din 2022. Un moment mult mai dramatic a fost filmat în martie 2021, când Biden a căzut de trei ori pe scări .

La acea vreme, secretarul de presă al Casei Albe , Karine Jean-Pierre, a confirmat că Biden „se descurca 100% bine” în urma incidentului.


Comentarii Facebook