WIZZ Air anunță o veste importantă pentru clujeni

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, şi cea mai mare din România, vine cu o veste importantă pentru clujenii amaroti de zborui în destinații de vacanță.

 

Vineri, 22 iulie, a fost întâmpinată a 5-a aeronavă Airbus A320 la baza Wizz AIR din Cluj-Napoca. Aeronava va asigura operațiunile pe zborurile nou lansate spre Doncaster Sheffield, Billund și Alicante, precum și, pe ruta internă spre București, care marchează o nouă etapă în transportul aerian local în România.

 

Aeronava reprezintă o nouă investiție WIZZ în România, de 98 de milioane de euro*, iar numărul total al angajaţilor din Cluj va ajunge la 179. De asemenea, activitatea Wizz Air în România va susţiune mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe anul acesta.

 

Primul zbor WIZZ din Cluj-Napoca a decolat în noiembrie 2007, iar de atunci Wizz Air și-a dezvoltat constant rețeaua de rute cu tarife scăzute pentru clienții din Transilvania. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă în total 28 de rute low-fare spre 13 țări din Cluj-Napoca, cu tarife pe multe rute începând de la 39 RON, asigurând conexiuni accesibile între Transilvania și restul Europei atât pentru călători în scop de afaceri, cât și pentru turiști.

 

Toți cei 179 de colegi Wizz Air din Cluj-Napoca așteaptă cu nerăbdare să primească și mai mulți pasageri la bordul aeronavelor de pe zborurile WIZZ din Cluj-Napoca, care anul acesta vor susține mai mult de 840 de locuri de muncă în industriile conexe din regiune.

 

Biletele pe noile rute sunt deja puse în vânzare pe wizzair.com la prețuri începând de la doar 39 RON.

 

 

 

Tamara Vallois, Head of Communications WIZZ AIR a declarat la Cluj-Napoca: ”Suntem încântați să sărbătorim astăzi acest moment de referință împreună cu Aeroportul Cluj. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România ne-am angajat față de țară să susținem sectoarele de turism și hotelier, precum și să ne dezvoltăm rețeaua cu tarife scăzute atât în capitală, cât și în regiune. Suntem încântați că ne extindem flota tânără la 5 aeronave în Cluj-Napoca astăzi, ceea ce înseamnă mai multe locuri de muncă la bază și în industriile complementare, dar și mai multe rute cu tarife scăzute pentru clienți. Cele trei noi destinații internaționale pe care le-am adăugat rețelei noastre sunt o combinație perfectă de vacanță de vară în Alicante, călătorie pentru familie în Billund și city break în Doncaster Sheffield. Ziua de azi marchează și o nouă etapă în transportul aerian din România, odată cu prima rută internă care leagă Cluj-Napoca de București. Mulțumită tarifelor scăzute, de numai 39** RON, și programului convenabil, suntem nerăbdători să le oferim clienților noștri cele mai bune variante de transport în România. Echipajele noastre profesioniste sunt, la rândul lor, nerăbdătoare să întâmpine la bordul celor 5 aeronave din Cluj-Napoca numeroase persoane fericite”.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat că: ”Alocarea celei de-a 5-a aeronave Wizz Air pentru baza de pe Aeroportul Internaţional Cluj este o dovadă a angajamentului operatorului aerian de a-şi extinde reţeaua sa de rute din judeţul Cluj şi din Transilvania, motiv pentru salutăm decizia acestora. Doresc să felicit reprezentanţii companiei aeriene pentru eforturile lor de a conecta judeţul Cluj cu cât mai multe destinaţii internaţionale şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru pentru o dezvoltare cât mai amplă a operaţiunilor lor de pe aeroport”.

 

David Ciceo, Director General al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, a precizat: ”Aeroportul Internaţional Cluj este al doilea aeroport al României, atât din punct de vedere al traficului de pasageri înregistrat cât şi ca importanţă în reţeaua Wizz Air din ţara noastră, iar cea de-a 5-a aeronavă alocată bazei de la Cluj vine să sublinieze acest lucru. Motivele de bucurie sunt cu atât mai mari cu cât în perioada imediat următoare se deschid 5 rute noi de pe aeroport, spre Doncaster Sheffield, Bucureşti, Billund, Alicante şi Malaga. Astfel pasagerii noştri vor avea şi mai multe opţiuni de călătorie spre destinaţii din Europa, creându-se premisele unor noi creşteri importante ale traficului de pasageri”.

 

Comentarii Facebook