Economie, confort si eleganta. Toate 3 intr-un sistem de incalzire mai ieftin decat gazul! (P)


Atunci cand alegem un sistem de incalzire pentru locuinta sunt foarte multi factori de care trebuie sa tinem cont precum gradul de confort oferit de acesta, costul instalarii, durabilitatea sistemului, nivelul de risc, garantia sau efectul asupra confortului corpului nostru. Insa, cel mai important pentru romani este consumul.

Un sistem de incalzire care are un consum ridicat poate sa aduca facturile la niveluri nemaiintalnite, iar atunci cand vine vorba de incalzire costurile ridicate de consum nu inseamna calitate superioara. AMASS Confort Systems, companie dedicata pe solutii de incalzire mai ieftine decat gazul vine in ajutorul celor care nu au ales inca un sistem de incalzire pentru locuinta cat si a celor care doresc sa il schimbe. AMASS va aduce din Danemarca ultimele tehnologii din domeniul incalzirii rezidentiale: incalzirea electrica in pardoseala, clientii AMASS obtinand pentru o luna de iarna o medie de 400-450 ron pentru o casa de 150 mp, izolata termic !

Un sistem de incalzire mai ieftin decat gazul trebuie sa respecte 4 conditii:

• utilizarea unei resurse inepuizabile (electric nu gaz sau lemn)
• inertie termica (acumularea si cedarea treptata a caldurii)
• automatizarea si posesia functiilor inteligente de reducere al consumului
• putere instalata redusa (sa foloseasca cu 30% mai putina energie decat sistemele traditionale pe radiatoare)

Romanii stiu ca exista sisteme de incalzire electrice mai scumpe decat gazul cum ar fi centrala electrica sau radiatoarele cu ulei. Acestea nu au insa celelate caracteristici necesare economiei unui sistem de incalzire : inertie termica, functii suplimentare de automatizare pentru economie si mai ales putere instalata mai mica cu 20-30%.

Sistemele AMASS au fost concepute special pentru a intruni toate aceste conditii, astfel incat sa asigure un grad maxim de confort termic si cel mai mic cost de consum cu putinta.

Sistemele electrice pot folosi o multitudine de surse de energie precum energia solara, a apelor, a vantului sau energia nucleara. Aceste tipuri de energii sunt inepuizabile, si spre deosebire de cele traditionale precum gazele naturale, carbunele, petrolul sau lemnul, nu vor suferi o crestere constanta si variatii majore ale pretului lor, cauzate de raritatea resursei si de tehnologiile din ce in ce mai avansate necesare pentru extractia acestor resurse traditionale.Daca facem o simpla comparatie intre pretul energiei electrica si a unei resurse traditionale (de exemplu gazele naturale)putem observa ca pe o durata de 10 ani, intre 1995 si 2006, pretul gazelor naturale a crescut de 4 ori fata de cel al curentului electric.

De asemenea termostatele AMASS sunt dotate cu functii suplimentare de reducere consum, care fac posibila reducerea suplimentara a consumului prin utilizarea frecventei pulsatorii a electricitatii si nu a celei continue. In plus aceste termostate au capacitatea de a detecta atunci cand se face aerisirea unei camere, oprind alimentarea cu electricitate si repornind-o decat dupa si doar pentru atata timp cat este nevoie pentru a se atinge temperatura aleasa de dumneavoastra.

Aditional prin folosirea materialelor de inalta calitate care respecta principiul inertiei termice, ne asiguram ca sistemele AMASS nu doar vor avea o durata de viata foarte lunga, dar vor putea si sa cedeze caldura acumulata si dupa ce au fost oprite acoperind chiar si riscul de a ramane fara caldura printr-o pana de curent.

Pe langa consumul redus sistemele de incalzire electrica in pardoseala elimina si riscurile asociate sistemelor traditionale. Deoarece se foloseste curent electric pentru alimentarea acestui curent si nu materiale combustibile riscurile de explozie, incendiu, inundatie sau asfixiere sunt excluse. Suplimentar sistemele AMASS poseda disjunctoare diferentiale pentru protectie umana care elimina riscul de electrocutare prezent la alte tipuri de sisteme electrice.

Alte avantaje aduse de sistemele de incalzire in pardoseala AMASS sunt:

• costuri de instalare scazute,
• cel mai longeviv sistem de incalzire , durata lunga de viata: 80 de ani,
• sistemul de incalzire cu confortul termic cel mai apropiat de curba termica ideala a corpului omenesc
• cel mai elegant sistem de incalzire si care nu necesita spatii pentru echipamente
• sistemul de incalzire cu garantia cea mai mare de 20 de ani.

Pentru mai multe informatii despre sistemele termice prin pardoseala va invitam sa ne vizitati pe www.amass.ro.

Comentarii Facebook