Turkish Airlines își lansează a treia rută din România, Cluj-Istanbul. Ce oferte anunță compania FOTO/VIDEO



Compania aeriană Turkish Airlines și-a lansat cea de-a treia rută din România, de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu”, din Cluj-Napoca, către Istanbul.

Astfel, începând din 1 septembrie, compania aeriană va opera pe ruta Cluj-Istanbul cu o frecvență de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă, în ambele direcții.

Inaugurarea zborurilor Cluj-Napoca - Istanbul ale unei companii de prestigiu precum Turkish Airlines, începând de la 1 septembrie 2016, este un moment deosebit de important în dezvoltarea aeroportului. Doresc să felicit reprezentanții companiei pentru acesastă decizie, care sperăm că va contribuila dezoltarea relațiilor economice, culturale și turistice dintre cele două regiuni”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Debutul zborurilor companiei Turkish Airlines este un prilejde bucurie pentru Aeroportul Internațional Cluj, deoarece prin intermediulzborului Cluj-Napoca - Istanbul Attaturk, se asigură noi zboruri spre unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene internaționale, cu posibilități de conexiune spre întreaga lume. Suntem încrezători în evoluția pozitivă pe care o va avea această rută și ne dorim ca ea să fie apreciată de către toți pasagerii din aria de acoperire a aeroportului”, a declarat și directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.

Liderii companiei aeriene anunță că și-au dorit de multă vreme eschiderea unei noi rute în România.

Ne doream de mult timp să deschidem o nouă rută în România, Cluj-Napoca - Istanbul, și ne bucurăm că, în ultimii ani, am avut o colaborare de succes cu Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj, care a luat toatee măsurile necesare pentru ca acest nou zbor să fie posibil. Ne așteptăm ca noua rută să îi ajute pe oamenii din România să aibă acces, printr-o singură escală, la 290 de destinații din toată lumea, cum ar fi Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat sau America de Nord, în loc sî fie nevoiți să facă două escale - la Budapesta sau București. Angajamentul pe care ni-l asumăm față de pasagerii români este foarte puternic și prin această nouă rută adăugăm pe harta destinațiilor noastre un oraș fabulos care nu esre doar un centru economic foarte activ, ci și unul fascinant din punct de vedere artistic și cultural”, a declarat Zyia Tașkent, vice președinte în vânzări al companiei Turkish Airlines.

Pentru început, prețul unui bilet pe direcția Istanbul-Cluj-Napoca va costa 99 de dolari, iar pe direcția Cluj-Napoca-Istanbul 99 de euro.

Mai mult, în primele șase luni de operare a noii curse, membrii Miles&Smiles beneficiază de o reducere de 25% a numărului de mile necesare pentru câștigarea unor bilete de avion sau accederea la un nivel superior de fidelitate.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook