Proprietarii clujeni, pe urmele agenților imobiliari. Umflă prețurile până la nesimțire, aproape 1000 de euro pentru un apartament în zona Iulius Mall


Prețul apartamentelor din Cluj-Napoca nu este umflat doar de puzderia de agenții apărute, care percep comisioane și încearcă să crească prețurile cu orice minciună. Mai nou, și proprietarii merg pe același drum. O clujeancă cere aproape 1000 de euro pentru un apartament cu 3 camere în Gheorgheni.

Să cauți chirie în Cluj-Napoca nu este doar frustrant, este chiar hilar, într-un mod imposibil de gândit. Într-o țară în care salariul mediu net a ajuns  în februarie 2023 la 4.270 lei, unii cer în „orașul de 5 stele” peste 4.600 de lei pe o chirie. Cert e că o persoană care și-ar permite o asemenea chirie, ar putea lejer să-și achiziționeze propria locuință, în rate, „oferta” fiind mult peste buzunarul românilor. Așadar, nu este clar cine și de ce ar închiria un banal apartament la asemenea preț umflat. 

Se închiriază apartament modern, complet utilat în zona Iulius Mall, Apartamentul dispune de 3 camere decomandate, 2 băi, bucătărie complet utilată, garaj subteran , aer condiționat, terasă cu vedere la lac și FSEGA. Preț : 950 de euro”, a transmis proprietara pe un grup de închiriere din Cluj.

kk.jpg

Comentarii Facebook