Parcarea de la Aeroportul Cluj a fost modernizată. Urmează să oprească și autobuzul la terminal - VIDEO


Firma GOTO Parking, care a preluat parcarea de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca în iunie 2019, a investit jumătate de milion de euro în modernizarea parcării. 

Am făcut o serie de investiții în parcare pentru a crește gradul de satisfacție al clienților. În principal am schimbat sistemul de management (acces, plată) al parcării și vom inaugura o primă fază a investiției pe care ne-am propus-o, respectiv inaugurarea sistemului de iluminat în parcare pe timpul nopții și un sistem de supraveghere video în cadrul parcării. 

Dorim să ridicăm această parcare la nivelul unei parcări civilizate din statele europene, pentru că municipiul Cluj-Napoca merită să aibă o poartă de intrare în oraș la nivelul oricărui stat european”, a declarat Adrian Lotrean, administrator GOTO Parking.

Practic au fost schimbate toate barierele și au fost amplasate patru automate de plată cu toate dotările momentului. Se poate plăti cu cardul, cu telefonul, cash sau prin aplicație. 

O altă noutate va fi intrarea autobuzului până la terminal.

Au fost efectuate testele pentru accesul în parcarea Aeroportului a transportului în comun. Au fost realizate cu succes și așteptăm ca societatea de transport public să introducă mijloacele de transport în fața terminalului”, a mai spus Adrian Lotrean, administrator GOTO Parking.

În privința taximetrelor, a fost realizată o linie de acces, pentru preluarea pasagerilor din fața terminalului sosiri. 

Tarifele de la parcare rămân neschimbate, a mai spus Adrian Lotrean, administrator GOTO Parking. 

Investițiile realizate până acum se ridică la aproximativ 500.000 de lei, dar va urma și o a doua etapă cu un buget alocat de 600.000 de lei.

Dezvoltarea în etapa a doua se referă la refacerea suprafețelor de parcare degradate, reorganizarea locurilor de parcare și delimitarea unor zone special destinate exclusiv angajaților aeroportului, (în zona mai îndepărtată terminalelor, pentru a lăsa aceste locuri libere pentru pasageri și însoțitorii acestora). ”Vom crea, de asemenea, o zonă specială pentru companiile rent-a-car. Vom extinde facilitățile construite în prima etapă și pentru celelalte zone (sub rezerva autorizării de către CJC), iar optimizarea parcării va continua. 

Desigur, există și planuri pe termen mai lung. Ne propunem ca în câțiva ani să construim și o parcare supraterană, care să răspundă nevoilor crescânde ale clujenilor sau ale celor ce ne vizitează, să ne adaptam nevoilor comunității. Acesta este un proiect de anvergură pe care suntem deschiși să-l demarăm, mai ales că tocmai am arătat profesionalismul echipei noastre prin realizarile pe care le enumerăm deschis, în fața dumneavoastră, la doar un an de la intrarea în proiect”, a mai spus Lotrean.  

Pandemia de COVID-19 a afectat mult industria aeriană. Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni (IATA) a publicat o analiză din care reiese că traficul de pasageri se va întoarce la nivelurile de dinainte de criză în 2023 cel mai devreme. 

Într-un an, GOTO Parking a arătat deja că are o nouă viziune asupra modului în care trebuie exercitat managementul parcării, având în centrul activității sale cetățeanul și interesul public, mai precizează reprezentantul companiei.

Video.jpeg

IMG_20200611_215609-01.jpeg

3-01.jpeg

Comentarii Facebook