Vineri 30 Iulie

Horia Ciorcilă: Vom susține companiile și clienții creditați. Solidaritatea a devenit obiectivul principal


Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania, a declarat că trebuie făcute demersuri de susținere a firmelor și a clienților creditați. 

Acesta a mulțumit medicilor și personalului medical, aflat în prima linie de luptă.

Vom face totul pentru binele românilor, al economiei şi al României.

Vom avea o atitudine proactivă şi de susţinere pentru companii şi pentru clienţii creditaţi pentru că acum solidaritatea a devenit obiectivul principal. 

Vom găsi împreună cu clienţii noştri persoane fizice şi IMM-uri cele mai bune soluţii pentru a ieşi din impas, pentru a-i ajuta să îşi relanseze activitatea imediat ce contextul o va permite.

Este o situaţie nouă şi unică, iar noi vrem să ajutăm. Trebuie să avem cu toţii un interes comun: bunul mers al României de azi, dar şi de mâine.

Avem resursele necesare, iar echipele noastre au experienţă, sunt dedicate şi implementează acum diferite formule de sprijin pentru clienţii care au credite. Prin felul lor, antreprenorii sunt capabili să găsească soluţii în orice context, însă este o situaţie unică. 

Un mare semn de apreciere avem pentru toţi angajaţii noştri care s-au mobilizat şi îşi aduc contribuţia.

Îi admirăm şi respectăm pe cei care sunt în linia întâi: personalul medical - doctori şi asistenţi - şi oamenii care menţin deschise serviciile de care avem nevoie.

Mulţumim tuturor celor care muncesc pentru binele celorlalţi. Este interesul tuturor ca economia României să fie susţinută de către stat, bănci şi de oricine o poate face”, a declarat Horia Ciorcilă, conform ZF.ro.

Comentarii Facebook