Garsonieră minusculă din Cluj, la preţ de apartament. Cât costă un metru pătrat


Piața imobiliară din Cluj-Napoca continuă să ofere surprize zilnice, iar recent a atras atenția cu privire la o garsonieră de doar 22 de metri pătrați, vândută la prețul unui apartament, într-o zonă premium din centrul orașului. Anunțul a fost făcut public de o agenție imobiliară, sub denumirea "Investiție la cheie!".

Garsoniera este situată în cartierul Gheorghieni din Cluj-Napoca, cu o suprafață de 22 de metri pătrați, și se află la vânzare la prețul de 105.000 de euro, ceea ce înseamnă aproximativ 4.7727 euro/metru pătrat. Aceasta este situată la etajul 4, în proximitatea unui centru comercial bine-cunoscut, conform informațiilor prezentate de Media9.ro.

Anunțul agenției imobiliare prezintă locuința ca fiind o "investiție la cheie" și întreabă potențialii cumpărători dacă își doresc să facă o investiție sau caută o soluție mai rentabilă decât depozitele bancare. Descrierea evidențiază modernitatea și amenajarea apartamentului, subliniind oportunitatea investițională.

Cu toate acestea, cu o suprafață atât de mică, mulți observatori ar putea considera prețul ridicat al garsonierei nejustificat, chiar dacă aceasta este utilată și decorată într-un mod contemporan și se află într-o zonă de interes.

img (3).jpgimg (2).jpgimg (1).jpgimg.jpg

Comentarii Facebook