Câți bani câștigă un tânăr care plimbă câini? Mica afacere îi aduce câștiguri consistente în fiecare lună


Unii români și-au transformat iubirea pentru animale într-o veritabilă afacere.

Dacă până acum cei care iubeau cățeii erau nevoiți să facă studii sau cursuri pentru a-și fructifica pasiunea, un tânăr din Iași a decis să-și deschidă o mică afacere pentru a ajuta proprietarii de animale de companie. 

Tânărul a început astfel să plimbe câini în perioada în care era student, potrivit Adevărul.ro.

„La început a fost destul de greu, lumea nu prea are încredere în oricine. Aveam câțiva clienți într-o lună, pentru mine era suficient, aveam bani sa ies uneori la un restaurant, în oraș cu prietenii. Am început prin a posta anunțuri pe grupurile de Facebook”, a explicat Robert pentru sursa citată. 

Acum tânărul are între 10 și 15 clienți în fiecare săptămână și obține un venit frumușel.

,,Oamenii mă sună și fac programări, de cele mai multe ori în weekend. Foarte mulți clienți îmi lasă cheia de la apartament, iar eu merg și preiau animăluțele, le scot la plimbare câte o oră și le dau apă și mâncare. Dacă nu iubești animalele, nu poți face această activitate. Animalele simt conexiunea cu omul”, mai povestește tânărul.

Acesta cere pentru serviciile lui sume cuprinse între 50 și 150 de lei în funcție de necesitățile clienților și de timpul acordat animalelor. Comentarii Facebook