Campania "AEGONOMISEŞTE acum pentru momentele cheie din viața ta!” revine în Cluj

  
Datorită succesului înregistrat la nivel național în cadrul campaniei “AEGONOMISEŞTE acum pentru momentele cheie din viața ta!”, Banca Transilvania şi AEGON au decis reluarea campaniei.


Prima etapă a campaniei s-a desfăşurat în perioada februarie–iulie 2012 şi a adus o creştere medie de peste 350% a vânzărilor din sediile Băncii Transilvania în care a avut loc. Beneficiile promoției au inclus o lună gratuită în primul an de contract pentru fiecare nou client care a achiziționat un produs AEGON în perioada de campanie, precum şi un obiect-cadou.

Întrucât “casa” AEGON România este la Cluj, campania s-a reluat din luna septembrie începând cu unitățile Banca Transilvania din județul Cluj şi din alte 7 județe din țară: Arad, Maramureş, Neamț, Braşov, Prahova, Buzău şi Galați.

“Rezultatele primului semestru ne-au arătat că românii caută soluții simple şi accesibile de planificare financiară a viitorului lor. Soluțiile noastre nu vorbesc doar despre investiții şi profit, ci şi despre protecție şi siguranță. Ca mamă, pot spune că produsele noastre sunt soluții financiare prin care familiile îşi asigură resurse pentru situațiile prevazute şi neprevazute care s-ar putea ivi în timpul vieții.” a declarat Sînziana Maioreanu, CEO AEGON România.

Produsele incluse în campanie au fost dezvoltate pornind de la specificul şi nevoile clienților Băncii Transilvania. Analizele asupra portofoliului băncii au dovedit că în ultimii ani s-a cristalizat în rândul clienților nevoia unui produs de asigurare cu componentă de economisire, care să ofere protecție atât asiguratului cât şi familiei acestuia. Plecând de la aceste premise, AEGON a lansat  produsele AEGON Fii Sigur şi AEGON Fii Isteț.

Produsul AEGON Fii Sigur oferă în pachetul de bază o componentă de economisire cu dobândă garantată de 3,2% şi participație la profit, precum şi protecție în caz de deces din accident sau boală. Produsul permite atașarea şi detaşarea unor asigurări suplimentare, accesare fondurilor economiste în caz de nevoie, în anumite condiții, precum şi depunerea unor sume de bani suplimentare, oricând pe durata contractului. Clienții care au deschis un cont la Banca Transilvania pot opta pentru plata prin debit direct, astfel primele lunare vor fi retrase automat din contul asiguratului, fără drumuri si fără efort.

AEGON Fii Isteț este un plan financiar mai complex care cuprinde în pachetul de baza protecție în caz de accident sau boala şi o componentă de investiție a primelor plătite de către client de-a lungul contractului. Pe lângă acestea, produsul mai poate oferi despăgubiri pentru cheltuielile medicale necesare spitalizării şi convalescenței cauzate de un accident, la valoarea stabilită în contract. În plus, clientul este scutit de plata primelor în caz de invaliditate de gradul I, deoarece AEGON le va acoperi până la finalul contractului.

“În luna februarie a acestui an am aflat de campania derulată de Banca Transilvania şi, împreună cu soțul meu, am decis să încheiem două planuri financiare AEGON, deoarece ne dorim copii şi vrem să fim siguri că ii putem sprijini financiar pentru visele pe care le vor avea. Plătim împreună câte 260 de lei lunar iar la finalul contractelor încheiate cu AEGON, copiilor le va reveni valoarea garantată de minimum 219.000 lei aferentă ambelor contracte”, a declarat Laura B., unul din clienții AEGON.

Noua etapă a campaniei se va desfăşura în perioada septembrie-decembrie 2012, alternativ, în toate județele țării. La achiziționarea oricărui produs AEGON prin Banca Transilvania, clientul va fi scutit de plată pentru ultima lună din primul an contractual, cu valoare între 100 şi 550 lei, în funcție de opțiunile contractuale şi beneficiile alese.

Clienții pot afla mai multe detalii de la consilierii Bancii Transilvania sau accesând site-ul campaniei www.aegonomiseste.ro .

Comentarii Facebook