Cum arată Cindy Crawford la 48 de ani - FOTO

 

Cindy Crawford este una dintre cele mai frumoase femei din lume chiar și la vârsta de 48 de ani. 

 

Ea se laudă și acum cu dimensiunile 86-65-91. Pentru a se menține într-o astfel de formă, vedeta este atentă cu alimentația. 

 

Trebuie să mănânci regulat pentru a-ţi menţine nivelul de energie. Dacă te înfometezi, tot ce vei mânca se va depune. Să stai şapte ore fără mâncare nu este o cale prin care îţi menţii greutatea sau energia. Nu pot trăi cu doar o masă pe zi, pentru că nivelul zahărului din sânge scade când îmi este foame”, explică Cindy.

 

Ia micul dejun cu o oră înainte de a-ţi începe programul de ars calorii, iar ideal ar fi să alegi musli, terci de ovaz sau pâine graham; Mănâncă des (sunt trei mese principale: mic dejun, prânz, cina, plus două gustări între); Indiferent de ce consumi, asigură-te că incluzi mâncare sănătoasă, cel puţin cinci porţii de fructe şi legume pe zi; păstrează legumele crude sau gătite slab şi alege întregul fruct în locul sucului; Asigură-te că dieta ta conţine proteine (pui, carne slabă sau peşte) şi carbohidraţi sănătoşi (fasole, linte); Tratează fiecare gustare ca pe o ocazie de a mânca; Aşează-te, foloseşte o farfurie, dacă este nevoie, şi concentrează-te pe savurarea aromelor”. 

 

Când simt că nu-mi este permis ceva, atunci acel ceva mi-l doresc foarte mult. Sunt zile când sunt mai atentă la carbohidraţi, dar nu-i elimin. Odată ce ai învăţat să mănânci corect, nu te vei mai simţi privat de anumite tipuri de alimente”, a mai spus fostul model internațional, potrivit evz.

 

Comentarii Facebook